AKTUELNO

Ovo joj teško pada.

Tara Simov plakala je i posle emisije "Pitanja gledalaca" zbog Maje Marinković sa kojom u poslednje vreme ima česte svađe. Tara se prvo posvađala sa svojim dečkom Matejom Matijevićem, zatim joj je prišao Stefan Karić kako bi je utešio.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, hej! Hajde, molim te... Hajde u izolaciju - pričao je Mateja Tari, ali je ona odbijala da ga posluša.
Molim te, nikakav kontakt, ništa... Batalite više. Niti želim da se mešam, niti mogu... Mesec dana jedna drugoj govorite: "K*rvo", batalite više... Nikakav kontakt, ništa - govorio je Janjuš, Tari.

Foto: TV Pink Printscreen

Prestani da me vučeš. U momentu kada ja budem htela, ja ću doći. Ostavi me na miru - posvađala se Tara sa Matejom, a onda joj je prišao Karić.
Zašto plačeš sada Tara? Ne zaj*bavaj! Samo je zaobilazi - rekao je Stefan.
Ne mogu više... Sanjam katastrofu. Sanjam kako me šišaju na ćelavo. Koji će to meni k*rac u životu? 7 meseci gutam ovu priču. Prvo Mateja sedi sa mnom i pozdravlja nju, pozdravlja njene pse, Bane s*re u emisiji i pušta njene pesme... Šta ćemo sa početkom? Prva tri meseca. Pa onda Janjuš i ti. Meni i dan danas je ucrtana vaša rečenica: "Ko zna šta si ti uradila, pa je ona tako reagovala", ja ustanem i odem. Đedović na početku me čačkao za to, onda Miljana došla - govorila je Tara.

Nakon ovoga Tara je izašla u suzama u dvorište gde ju je Edo tešio i grlio. Simova se prošetala do sobe za rehabilitaciju, a onda se vratila u kuću. Tara je nastavila da plače i u spavaćoj sobi gde su je tešili Marko Đedović i Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kuliraj... J*bo te! Samo jednom zatvori tu priču. Devojko, život ide dalje, svi imamo traume. Moraš da se rešiš toga - rekao je Edo, Tari.
Kakvo kuliranje? Čuješ li ti šta ona meni priča? To je životna trauma - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara se zatim vratila u sobu za rehabilitaciju gde je došlo nekoliko zadrugara kako bi nastavili da je teše. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'