AKTUELNO

Miljković bez dlake na jeziku!

Seledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca bilo je upućeno Marku Miljkoviću, a ono je glasilo: "Da li će Luna morati da bira između Anabele i tebe?"

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bude, biće. Možda će Anabela da me prihvati, a možda neće nikada. Ne želim da komentarišem previše nju, ona nije učesnik, imam pravo svog sveta da ne prokomentarišem. Naljutila se na Lunu što smo krili vezu, naljutila se što je krila vezu od majke, u tom trenutku smo mislili da je tako najbolje. Moj predlog je bio za pomirenje, toga smo se držali. Mnogi su mogli da naslute kakvo je raspoloženje i kod mene i kod nje. Ne bih da pričam o Anabeli, potrudiću se maksimalno da budem fer i korektan da ne dođe do nekih ružnih svađa sa Lunom ovde. Voleo bih da nas prihvati takve - objasnio je Marko.
I te kako je Anabela deo rijalitija, bila je tri sezone, što ne bi bila i sada - prokomentarisao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedno pitanje gledalaca bilo je upućeno Marku Miljkoviću: "Da li ćeš oženiti Lunu, jer te je to i sama pitala?"

Ja sam hteo 14. januara da je verim, to se odložilo zbog raskida 9. decembra. Uradiću to sigurno uskoro, možda i u "Zadruzi, što da ne - istakao je Miljković.
Da razjasnim, nisam ja bez veze pitala Marka da li će da me ženi. Znala sam da je to planirao, pa sam želela da znam šta sada misli na tu temu, da ne bude posle da Luna nekoga juri - objasnila je Đoganijeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'