AKTUELNO

Ovo je morala da kaže.

U nastavku ove večeri voditelj Ognjen Amidžić obavio je razgovor i sa Jelenom Pešić u Šiša baru. Ovom prilikom Jelena je komentarisala svoj odnos sa Markom Miljkovićem i Lunom Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste da sam bila raspoloženija nakon što je Marko ušao i uživala sam sa njim. Nije mi bilo prijatno kada je Luna ušla, ali ja kapiram da žena sve vidi. Samo mi je bilo žao što se Luna tako osećala. Jesam bila raspoloženija, ali mi je baš prijalo druženje sa njim. On je ušao ovde i rekao da je sa Lunom prekinuo i da gaji emocije, za mene je to automatski muškarac koji je emotivno zauzet. Ja imam grč kada je takav muškarac u pitanju - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ta priča sa Lunom nije bila završena, ja sam to osetila, tako da nisam razmišljala u tom pravcu. Nervira me ako sam ja tu igračka koju koriste, ja to ne vidim da je tako. Ja sam osetila da sam poželjna u Markovom društvu - pričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

I o Luni razmišljam da se ne oseti loše, mislim da joj nije prijatno kada Marko i ja stojimo duže od 2 minuta zajedno. Devojka otkako je ušla nije me uvredila, nije bila drska, razumem je, preiskrena je. Kod nje se baš vidi na licu, ali mislim da će biti sve to okej na kraju - dodala je Pešićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'