AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Veliki šef je danas zadao zadatak zadrugarima da izaberu najnelojalnijeg stanara Bele kuće, a tokom ovog sastanka došlo je do žestokih verbalnih okršaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je najnelojalniji Gagi Đogani jer sam bila tu za njega i u dobru i u zlu. Davala sam mu po celu paklu cigara, kupovala sam mu cigare, mislila sam da je duša od čoveka, bili smo tu i u dobru i u zlu, plakao je na rođendanu moje majke. Kad ga je Vladimir napao, ja sam bila na njegovoj strani, on je bio sto posto iskren. Kad ga je Saška napadala, ja sam ga grlila i tešila, zbog toga sam se sa njom i posvađala. Šta se desilo, došao je Marko Miljković. Ja za Lunu nijednu ružnu reč nisam rekla, a Gagi je samo tražio razlog. Rijaliti nije tri meseca, već od 6. septembra. Ja sam rekla da ću Gagija smatrati labilnom osobom ako mi on okrene leđa zbog Marka. Pričali smo o životu, o ćerkama, o svemu, moja majka ga je mnogo volela, bili smo tu uvek jedno za drugo, ti si meni zbog njega zabio i te kako veliki nož u leđa. Ja to tebi nisam pokazala, ali sam patila u sebi. Ja nemam prijatelja u rijalitiju, volim Maju, prema Milici sam pristrasna, Mlađu, Mensura i Mateju poštujem jer su pravi muškarci prema svojim devojkama. Najnelojalniji prema meni je Gagi Đogani - rekla je Miljana Kulić.
Vi koji mislite da vam je Đedović prijatelj, ovde vam se predstavlja kao prijatelj, kao p*derko pravi, a kad ode na intervju tako vas izljaga da vi niste svesni šta on priča ovde o vama - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću da ispričam kako se zaljubila u Mateju, pohotno ga gledaš, kako zamišlja da stavlja njegov polni organ međ' svojim s*sama. Izgleda kao iz porno filmova - vikao je Đedović.
On je isfrustriran jer ga je ostavio momak i došao je ovde da se vama smeje - navela je Kulićka.
Zaljubljena si u Mateju Matijevića jer je Siki mator, mlohav i pijan. I ja bih bio pijan da imam takvu ženu, ove budale treba preživeti. Pamprči se za 20 evra, ali bi Mateji za džabe posaftala. Ti si bugarska maturantkinja na zalasku karijere - urlao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'