AKTUELNO

Njihovo mišljenje su mnogi čekali!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" u večerašnjim "Nominacijama" birali su između ovonedeljnih potrčaka - Lune Đogani i Marka Miljkovića, a zadrugarke za koje Miljkovića veže zajednička prošlost iznele su svoj stav, a u pitanju su Maja Marinković i Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se prošlosti tiče, ne čitam stare novine. Što se tiče Marka, nas dvoje nemamo nikakvu komunikaciju, ne osećam nikako peckanje sa njegove strane, kao ni on sa moje. Što se tiče Lune, devojke kada mi je prišla za Novu godinu osetila sam da je bilo iskreno, ne osećam neku negativnu energiju sa njene strane. Što se tiče trougla Jelene, Marka i Lune, ne može niko da me razuveri da Luna ne gaje emocije prema Marku, mislim da je ona ušla mesec dana kasnije zatekla bi potpuno drugačiju situaciju, mislim da su između Jelene i Marka postojale emocije obostrane. Jeste da ispada kao da ona trči za njime, ali vreme će pokazati - rekla je Maja.
Marka ne bih nešto komentarisala, videla sam danas u klipovima Markov komentar za Edu, ja njihovu vezu nikada ne bih komentarisala, niti me zanima. Što se tiče Lune imamo komunikaciju "dobar dan-doviđenja". Njihove emocije neću komentarisati. Moj stav je jasan, ostavljam Lunu, šaljem Marka - istakla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'