AKTUELNO

Onda je usledio još jedan hladan tuš za Ivu.

U sledećem snimku prikazan je razgovor Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića. Oni su tom prilikom pričali o Karićevom s*ksu sa Ivom Grgurić, a Stefan je istakao da ju je prikrivao dugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu i ja da potvrdim da ljudi vide sve. Ovde niko nije bio ispod našeg pokrivača osim nas dvoje. Bilo je samo brisanje maramicom. Ja stojim iza svog stava, on je menjao iskaz. U prethodnom klipu je jasno rekao da je bilo toga bilo bi bolje, jer bi i emocije rasle, onda sam ja rekla da je šteta što nije bilo. Ovaj put ću stvarno staviti tačku na to, ja sam dama pre svega, uopšte neću potezati tu priču. Ja sam i namazana i prefrigana i dama i proračunata i najgora, nazovite me kako hoćete. Najgora sam, namazana sam, umočena sam naglavačke. Ja sam priznala da sam pre sedam godina bila sponzoruša, kad bi i druge priznale sve što imaju, obraz bi im bio čist, moja savest je čista i to je to - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam znao čim sam video Stefanov izraz lica da je tu bilo možda nešto. On se zakleo u oca i majku i ne postoji mogućnost i šansa da on laže. Kad nešto ne postoji i kad nečeg nema on ne izgovara laži i uvek pokriva ljude... Postoji velika mogućnost da si ti neprofesionalna, možda ti ne možeš da pokreneš nešto kod nekoga. Obično devojke koje dobro izgledaju ne znaju da pokrenu šta treba. Možda ne znaš ni da ga poljubiš da bi se pokrenula ta strast. Ne bih ja tu krivio Stefana, već si možda ti neko ko nije zadovoljio njegove kriterijume, problem je u tebi - rekao je Mensur.
Da li ti je Iva ukrala haljinu pre tri meseca, ovu što sada nosi - upitao je Milan Milošević Erminu Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovu haljinu sam prepoznala na nekoliko devojaka - rekla je Ermina.
Možete da pogledate ovu haljinu na mom Instagramu, ovo je moja haljina - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam gde sam kupila ovu haljinu. Natalija potvrdi ako gledaš, "S" je veličina - navela je Pašovićeva.
Čisto sumnjam da je Ermina ušla u "S" sa tom kilažom. Možda imamo istu, možete pogledati na Instagramu i moju - rekla je Iva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'