AKTUELNO

Ova tema podigla je veliku prašinu.

Stefan Karić nakon žurke ovog utorka poručio je Jeleni Pešić da ona nije više šefica "Sikter štaba" i bacio tablu sa ovim natpisom. Kako je to izgledalo ove noći imali su priliku da vide i ostali ukućani.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pa šta da kažem? Danas smo potegli ovu temu, sam se delimično pokajao i ne bih da mu zameram ovu priču, niti bilo šta, ali ne bi trebalo ovakve stvari da se dešavaju da ne bih protumačio kao atak na mene. Prvi put nije atak. Tu je Jelena upletena u celu priču, možda on ljubomoriše. Neka, ne ljutim se zbog cele ove priče, ne reagujem na prvu loptu. Sada slobodno možete da je zovete gazdaricom Sikter štaba - govorio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno me je sramota, iskreno. Nema šta da širim m*da. Ovaj snimak je katastrofa, meni nije simpatično da sebe gledam u ovakvom stanju. Bilo mi je krivo što ona ispada ovo što ispada. Ne mešam se u njihove odnose - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da bacanje ima neku pozadinu - dodao je Marko.
Meni ovo izgleda žalosno. Nije fer! Kao prijatelj je bila tu. Stefane, ovo je ružno ispalo, nemoj da se ljutiš. Za mene je to ružno - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stvarno zavolela taj kutak tamo i bilo mi je krivo. Ja sam mislila da je to bili bučnije, ali sada po snimku vidim da nigde nije tu Stefan udarao na Marka - rekla je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'