AKTUELNO

Izbila velika svađa.

Iva Grgurić uletela je u studio "Radio Amnezije" kada se povela polemika o njenom odnosu sa Stefanom Karićem. Kada je čuo šta priča na radiju, Stefan je momentalno skočio iz kreveta i otišao do studija kako bi rekao Ivi šta ima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je Iva uletela u studio, Bora Santana je rekao kako je Stefan Karić tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" priznao da ga je Grgurićeva oralno zadovoljavala.

Mi nismo na pijaci - poručio je Bane, Ivi.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kada se ova tema bude potegla, ja ću upadati u radio. Ovo je dezinformacija. Meni je jasno što je Stefan to rekao, jer je njemu ego povređen. Ja jesam pogrešila i rekla sam neke stvari koje nisam trebala, ali to nije način da on iz revolta kaže neke stvari. On je poznat kao dobar dečko. Stefan i ja jedini znamo šta se desilo. Ja sam se zaklela, nije on. Ja stojim iza svojih reči. Meni je bilo neugodno, zbog njega sam rekla neke stvari na pretresu. Ja kapiram da je to nešto najgore za muškarca - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da ne bude da ja nešto izmišljam. Ja se sada kunem u oca i majku, da je bilo... Ja sam video te večeri kada si se zaklela u majku i lagala, kakva si ti osoba. Ja se kunem kao neki ovde... Ne želim... Kunem se u oca i majku da je sve bilo. Toliko - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'