AKTUELNO

Bilo joj je teško da gleda Marka kako se zbližava sa Jelenom.

Luna Đogani odlučila je ovog popodneva da ispriča svima kako se osećala dok je gledala svog dečka Marka Miljkovića kako ima prisan odnos sa Jelenom Pešić. Inače, Luna i Marko tada nisu bili u vezi koju su pre nekoliko dana obnovili u rijaliti programu "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je istakla da joj je bilo teško da gleda šta rade Marko i Jelena, ali i da mu je poslala preteću poruku koja ga očekuje kada izađe iz Bele kuće na mobilnom teleofnu. Ona je čak i demonstrirala jednu od situacija između Marka i Jelene.

Ti klipovi kada su bili sa Jelenom. To u životu nisam osetila. Znaš kako mi je bilo kada su mi pustili klip kako plešeš? - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ja sam objasnio. Pa i sinoć sam igrao, šta hoćeš? - pričao je Marko.
Super kako si objasnio, ja sam gledala kako ste pesali. Ja na aparatima. Ne možeš da plešeš sa drugom devojkom! Užasan osećaj. Pitanja za poljubac. Mene preseklo. Mazio si Jelenu po kosi, gledala sam 36 puta klip. Gledala sam klip, a onda je bilo ovo, to nije kraj. Sve sam ti poslala da znaš, imaš moju preteću poruku kad izađeš će to da te sačeka. Meni to nikada nisi uradio (stavio svoju jaknu preko njenih leđa), a naslov klipa: "Marko se brine da Jelena ne ozebe" - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozebla u sekundi - dodao je Đedović.
Prebiću te. Sve ću ti vratiti. Kad tad, za sve što sam preživela - poručila je Luna Marku u nastavku dok ga je grlila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'