AKTUELNO

Marko nema lepo mišljenje o Mateji.

Nakon Marije Kulić, nezadovoljstvo međuljudskim odnosima u Beloj kući izrazila je i Tara Simov i ispričala kome od ukućana šta zamera.

Što se tiče Ive, mnogi misle da smo Iva i ja sada drugarice, ali nismo, samo smo rešile nesuglasice koje smo imale u našem odnosu. Ja sam rekla kakvo mišljenje imam o njoj, a kakvo ona o meni, tako da možemo da budemo okej. Znači među nama nema nikakvog prijateljstva, ali i da ima, Bože moj - ispričala je Tara i dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Miljanom prekidam komunikaciju. Dokle god imam svađe sa nekim ljudima i ako to produbljujem, samu sebe dovodim u situacije da se ponovo raspravljam sa njima. Juče sam prekinula kontakt sa Majom. Mogu da se ponašam da ne Miljana i Maja ovde ne postoje - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se Simova osvrnula na sinoćnu svađu između Mateje Matijevića i Marka Miljkovića.

Kada je Marko ovde došao, imali smo korektan odnos, smatrala sam ga drugarom. Našao mi se kao drug u više situacija. Stvarno mi je krivo što je došlo do ovoga, ali Mateja nije mislio ništa loše. Nadam se da će Mateja i Marko izgladiti svoj odnos - objasnila je Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini što si ti upletena u naš odnos, ali ti si njegova devojka, a on je običan d*pelizac - objasnio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je Mateju degradiram da on nema karakter, ali nije tako. Više se neću mešati u Matejine konflikte - dodala je Simova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marko Miljković

#Tara Simov

'