AKTUELNO

Đoganijeva iznosi svoj stav o odnosima u "Zadruzi".

U toku je porodični sastanak tokom kojeg zadrugari treba da prokomentarišu međuljudske odnose u "Zadruzi". Tom prilikom je Luna Đogani dobila reč, te je prva ustala kako bi iznela svoje mišljenje.

Što se tiče starih zadrugara, sa svima sam dobra. Imala sam sukobe sa Majom, sa Mićom. Nema potrebe da se vraćamo na neke stare priče. Za mene je to, Majo, završeno. Što se tiče novih zadrugara, iznenađena sam, svi ste se ponudili da mi pomognete oko hrane. Nisam specijalno provodila vreme ni sa kim. Što se tiče Jelene, ne želim da se poteže priča da imam išta protiv Jelene. Imam samo Marku da zamerim, njoj nemam ništa. Gotivila sam je dok sam gledala "Zadrugu". Taru poznajem, Ivanu Krunić poznajem, Đedovića, Erminu, Milana, Karića. Mogu da kažem da sa njima imam izgrađeni odnos od ranije - izjavila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se Đoganijeva dotakla zadrugarke Ive Grgurić, pa rekla šta misli o odnosu ostalih zadrugara prema Ivi:

Meni je Iva više iritantna na televiziji nego uživo. Na TV-u si mi bila iritantna. Bila si mi dosadna i naporna. Juče kad sam uskočila, nije da te branim. Ružno mnogo izgleda napolju kada njih deset skače na jednu osobu, ona krene da plače. Posle se pitate žašto je ona žrtva, to vi pravite.

Takođe, Luna nije mogla da prećuti svoje mišljenje o Branislavu Radoniću Brendonu i njegoviom sukobu sa Nikolom Orozovićem, te je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Brendona, tripovala sam se, zabranila sam Marku druženje sa njim, mislila sam da ga koristi. Vidim da je Brendonu krivo što je Orozović nezahvalan.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.A.

#Iva Grgurić

#Luna Đogani

'