AKTUELNO

Ne planira da posluša roditelje!

Još jedna tema o kojoj su zadrugari govorili u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" bio je telefonski poziv oca Ivane Krunić, koji je zadrugarka netačno prenela svom aktuelnom dečku Banetu Čolaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo i osnovno, jedina stvar koju zaista nisam čula je da njima jedino nije dobro kada me gledaju sa Banetom da se ljubakam. Ja sam skapirala da su oni digli ruke od toga da me odgovaraju da budem sa Banetom, mom tati se Bane ne dopada iz nekog razloga, ne dopada mu se kada se ljubakamo. Iz njegovog razgovorala shvatila sam da je odustao od odgovaranja da budem sa njim i shvatio da je to moj izbor. Kada je moj otac u pitanju, njemu nikada nijedan muškarac neće biti dovoljno dobar za njegove ćerke. Svi nadimci koje je nadenuo Banetu, to zvuči strašno, ali verujte da nije, on je takav, ne poznajete ga - tvrdila je Krunićeva.

Luna Đogani, koja je sinoć ušla u rijaliti, iznela je svoje viđenje telefonskog razgovora Ivane Krunić i njenog oca, a potom otkrila nešto što je zadrugaraku potreslo.

Bila sam u nekom društvu gde sam saznala da su tvoji roditelji zaista bili loše, nikako nisu mogli da se pomire sa time da si ti sa Benetom. Vremenom su to prihvatili vođeni mišlju da ćeš ti shvatiti vremenom - objasnila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja sam u tom pozivu videla veliki napredak od Nove godine. Sećam se šta je moj otac sve izgovorio za Baneta, to je bilo zaista surovo. Znam da nisu srećni zbog naše veze. Ja ponekad zaboravim na kamere, nekad sam previše sebična i ljubakam sa Banetom i to ružno izgleda. Savet da ja ostavim Baneta ne prihvatam, ne mogu svima da udovoljim, on je moja sreća. Bane je imao kiks, svoju šansu da se promeni maksimalno je iskoristio. Bane je od tada bio savršen muškarac prema meni, planiram da smanjimo ljubakanje i to je to - istakla je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'