AKTUELNO

Mića slučajno čuo o čemu su zadrugari pričali sa svima.

Lepi Mića se tokom svog izlaganja u emisiji "Izbor potrčka" dotakao svađe Marka Miljkovića i Mateje Matijevića zbog raspodele budžeta, te otkrio da sukob između njih dvojice ima mnogo dublji karakter.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da njihova svađa nema veze sa budžetom, Marko je rekao da postoji mnogo dublji razlog - rekao je Lepi Mića.
Obećala sam Mateji da se više neću mešati u njegove konflikte, toliko o promeni o kojoj se toliko priča. Marko mi je rekao da je situacija mnogo dublja od onoga što je danas rekao za crnim stolom i sa time ću završiti - objasnila je Tara.
Fora je da vama bude mutno, a da ljudi napolju razumeju. Zaista stavljam tačku na temu budžeta, hvala za 1.000 dinara - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ste spoznali drugu stranu Marka Milljkovića, na to sam vas upozoravao, niste mi verovali. Ulazak Lune Đogani totalno je poremetio Marka Miljkovića, a detaljan je razlog što je Marko rekao Brendonu kada je napadao Jelenu, da pričeka sedam dana da se stvari slegnu - otkrio je Mića.
Sve je čuo, kada kaže nešto ispravno, uvek ću da potvrdim - istakao je Miljković.
Samo želim da kažem da me i te kako zanima šta to treba da se iskristališe u narednih sedam dana, a i te kako se tiče Jelene Pešić - priznao je Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'