AKTUELNO

Njihova ljubav nema podršku Edove porodice.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara",urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, postavio je zadrugarki Dragani Mitar:

Kako se osećaš kada čuješ da si ti Edu javno nabila rogove sa Tomovićem, da zbog svega što Edo radi sa tobom, da su zbog svega toga njegovi roditelji izvrgnuti ruglu, da ih svi gledaju sa prezirom, da njegovi roditelji ne mogu da shvate kako si ti zapravo u Edovom životu postala bitnija od njegove dece? - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića.
Ja ga nikada nisam okretala ni protiv njegove dece, ni protiv roditelja. U svom životu se vodim: ''Sa kim god da sam, mislim da znam sama šta treba da radim''. Mogu da ih saslušam ne i da ih poslušam, mislim da nema potrebe da bilo šta odgovaram na to. Normalno da će svom sinu da savetuju šta je najbolje za njega. I da nije bilo toga, pričali smo pre, ja znam svaki korak unapred, i ja sam to očekivala. Sve sam znala unapred, i onda te stvari prihvatim normalno - odgovorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe su mnogi zadrugari u Beloj kući okarakterisali kao nemoralnu mladu ženu, ti si neko ko se stojički nosi sa svim tim kritikama. Kad ti kaže neko ko u Beloj kući, silom prilika, živi sa tobom, to i nije preterano bitno. Ali, kada ti to kažu roditelji osobe koju voliš, čini mi se da te reči mnogo više bole, i izazivaju mnogo jaču reakciju - zaključio je Darko i sačekao Draganin odgovor:
Nikad se nisam obazirala šta će ko da mi kaže, radim po svom ličnom nahođenju. Ima mnogo gorih, samo što se prave mnogo fini. Šta sad, je l' treba da mi se sudi? - upitala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se bude Zadruga završila, da li misliš da će Edo doći u situaciju da bira između tebe sa jedne strane, i članova svoje porodice sa druge strane? I šta misliš koja bi njegova odluka bila? - glasilo je naredno pitanje Darka Tanasijevića.
Ja ne želim da neko treba da bira između porodice i žene. Daleko bilo, niti bih to dala kao predlog. Porodica je uvek tu, žena možeš da imaš pedeset - zaključila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li osećaš u nekoj meri, ili ne, grižu savesti, zbog toga što se Edovim roditeljima , porodici, podsmeva čitavi Novi Pazar? - glasilo je još jedno pitanje Darka Tanasijevića.
Te neke stvari ja ne bih da komentarišem, nemam šta da kažem, niti treba da se uplićem i da se mešam - rekla je Dragana.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

'