AKTUELNO

Mnogi su se pitali kod koga je završila Ivina šminka!

Nakon što su učesnici rijaliti programa "Zadruga 3" poslali Nikolu Orozovića u izolaciju, Veliki šef je poslao pismo da "Igra istine" može da počne.

Prvi zadrugar koji je postavljao pitanje je Mensur Ajdarpašić i uputio ga Zorici Marković: "Da li je istina da si ukrala šminku Ivi Grgurić?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mnogo glup dečko. U prolazu je pitao Ivu da li je našla šminku, dečko, zavozao si se. Ne bih nazvala ovo krađom, Iva i ja imamo čist i jasan odnos. Nikada je nisam uvredila, uvek ona mene nudi, ja njoj dam. Kada je bila Zadrugovizija, svi ste bili nezadovoljni što Iva nije želela ništa da da, sama je rekla da ništa nikome neće dati od nagarde, jedina sam ja koja nikada Ivi nije dodelila niti jednu etiketu. Pukla sam kada ste pivo od nagrade prodavali 200, 300 dinara - priznala je Zorica.
Samo da kažem, mi smo podelili od Zadrugovizije, mene niko nije trebalo da nauči kako je imati pa nemati, ja to već znam. Namerno sam rekla da neću podeliti, jer ste me nazvali stipsom. Ostala sam u šoku kada mi je Zorica rekla da su se spremili zadrugari sve da mi ukradu - govorila je iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod mene je Ivina šminka, meni ništa ne treba, ja imam sve. Sve sam vratila, pozvala sam je i rekla joj da sam ja uzela šminku. Rekla sam joj da bolje što sam ja uzela, jer bi neko drugi bacio. Mnogo me iznerviralo što nije delila nagradu, vratila bih joj i ranije da nije bilo kupovine - rekla je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'