AKTUELNO

Ona odmah uzvratila.

Bora Santana i Milica Kemez, koji su imali žestok sukob sa Ninom Babić i Mlađanom Jovanovićem nedavno, posle čega je Jovanović završio u gipsu, došli su na red da iznesu svoje mišljenje o Nini i Nikoli Orozoviću na večerašnjim "Nominacijama". Podsetimo, Kemezova i Nina od tada nisu prestajale sa međusobnim provokacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Orozovića, on je dobar dečko, ali šalu preozbiljno shvata, to ga povuče na agresiju, onda mene to povuče da uzvratim. Umalo je došlo do fizičkog kontakta. Nemam ništa protiv dečka, gotivim ga... Sve što sam rekao u afektu, posle mi je bilo žao. Nije se snašao ovde, tek ima šta da pokaže sa Brendonom - istakao je Bora, pa dodao:
Što se tiče Nine, izazvala je tu svađu i umalo tuču sa Mlađom. Izazvala je i konflikt sa Pandom, uvek je gledala da se svađa sa mnom, ponižavajuće me gledala, uvredila najviše od svih devojaka. Vidim da je ranjena, neću da je vređam. Sigurno ni Teodora Džehverović nije ponosna kada je videla da je imitira na nastupima, sigurno je menjala kanal. Žao mi je što se to desilo sa Mlađom. Polomio je ruku, sam je rekao da nikad ne bi takve stvari dozvolio da je znao šta se je govorila. Nema tu nikakve ljubavi sa njene strane. Ne osećam se lepo što mu se to desilo. Nisam ja kriv, nisam ga izazivao da se bijemo, ne volim nasilje. Svi znaju Nininu priču, udara tamo gde su ljudi najslabiji. Nije cvećka, šaljem nju - dodao je Santana, a nakon njega je ustala Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije, neću padati na suze. Ja od 17. godine brinem sama o sebi, neću da opravdavam nepoštovanje. Ja sam neko ko je i te kako vaspitan, to što imam neke greške, nema veze sa vaspitanjem, već sa tim da svi u životu grešimo. Drago mi je što smo došli do toga da se sazna da nemaš emocija prema Mlađi. Ti si neko ko je konstantno drzak i beozbrazan, niko nije smeo ništa da ti zameri da ne kreneš da koristiš svoje izraze, ja to ne opravdavam. Mislim da si zavlačila ovog dečka (Mlađu), ti kažeš da sam ja nekog silovala, ti si silovala ovog dečka psihički. Sto puta sam probala da spustim loptu sa tobom. Mlađo, ne znam iz kog razloga si sve ovo trpeo. Ja znam kako se ponašam kad nisam zaljubljena, vrtim muškarce. Kad sam zaljubljena, dajem sve emocije na tacni - pričala je Milica.
Jedino sa Filipom smo videli to, sada zavlačiš Boru - uzvratila je izrevoltirana Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kemezova je zatim prokomentarisala i Orozovića, pa nominovala Ninu.

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Nikola Orozović

#Nina Babić

#Zadruga 3

'