AKTUELNO

Orozoviću nije bilo prijatno.

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigrale još jedne nominacije.. Zadrugari biraju između ovonedeljnih potrčaka Nine Babić i Nikole Orozovića, a nakon Miljane Kulić svoj glas su dali Maja Marinković i Branislav Radonić Brendon, koju su imali žestoke prepirke i provokacije sa Orozovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da je Nataša napravila dobar izbor. Što se Nine tiče, korektne smo i dobre, ali ova situacija sa Mlađom, ne podržavam ni jedno ni drugo. Mislim da je da najbolje da se distanciraju, ovo je prešlo svaku meru i granicu - istakla je Maja:
Što se tiče Orozovića, nemam šta loše da kažem za tebe. Mislim da si dobar dečko, ovaj put neću poslati tebe, samo da ti dokažem da nemam ništa protiv tebe - dodala je Marinkovićeva.
Blago onom koga Maja gotivi - dobacio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nikole Orozovića, ono što on zna, a vi ne znate, ja sam mu rekao da je izabran. Odrededio sam ga još pre dolaska u rijaliti, kao osobu sa kojom ću napraviti rijaliti performans. Svojim učešćem sam doprineo da gurne još jedno 4, 5 honorara u džep. Pored tog scenskog efekta, moje mišljenje o njemu se nije promenilo, ali je možda malo sebičan i egoističan, ali nije loš koliko ga drugi tako predstavljaju. On je samo uplašen jer su ga zadrugari povezali sa mnom, jer sam ja napravio performans sa njim. To bi bilo to, ne znam šta bih više rekao, nisam smišljao nikakav govor - istakao je Brendon, pa dodao:
Nina ima 19 godina, jako je mlada, jako je histerična za moje uši. Primetio sam da je vredna, svaka čast na tome, ali ja ću naravno sačuvati Nikolu Orozovića - ispričao je Radonić, pa dobio aplauz od zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne pričamo jer on to shvata jako drastično kada ga provociraju drugi, kada budem rešio da ga nerviram, nerviraću ga. Njegove reakcije kada mu pukne fitilj su mi interesantne. Sačuvaću ga po drugi put - zaključio je Brendon.

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Branislav Radonić Brendon

#Maja Marinković

#Nikola Orozović

#Nina Babić

#Zadruga 3

'