AKTUELNO

Ništa im nije jasno.

Marko Đedović gostovao je danas u radio-emisiji "Sedi dole", a tokom jednog od segmenata, voditelji su pročitali glasove njihove ankete. Ovoga puta ukućani su glasali za osobu koja je najmanje iskrena u kući, a ta titula pripala je Ermini Pašović zbog situacije sa Stefanom Karićem i Gagijem Đoganijem.

Današnja anketa je - ''Ko je to najneiskreniji u kući po mišljenju zadrugara?'' - rekao je Kendi, a onda je nastavio Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa po jednim glasom našli su se na našoj listi Nina, Oroz, Zorica i Kendi. Tri glasa dobila je Maja Marinković. Apsolutna pobednica ove današnje ankete sa pet glasova je Ermina. Znači ona je pobedila. Nikome ništa nije jasno. Te je iz emocije, te iz zadatka, te nije iz zadatka... Tu nas mesecima ubeđuje da joj se sviđa Karić. I dva glasa smo ostavli za kraj, a to je Mina Vrbaški. Dvoje ljudi ju je stavilo u anketu, možda i Mensur. To i mi mislimo. Ali eto, Ermina je ponela ovu laskavu titulu - rekao je Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sva dešavanja oko nje su vrlo konfuzna i zato je upravo zbog toga takav izbor - govorio je Đedović i Ermini, a zatim i o Mini i Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam siguran da Mensur u svojoj glavi ima sve ono što mi pričamo, ali da je trenutno u glavi gde ne može da se otrgne svom emotivnom statusu. Njima se svakodnevno dešavaju ružne stvari - rekao je Đedović u nastavku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'