AKTUELNO

Ivi se nije svidelo što je Karić više bio sa Ivanom i Tomovićem, nego s njom.

U nastavku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je novo pitanje za Ivanu Šopić: "Hoćeš li pokušati da osvojiš Stefana? Zar ne vidiš da kada je sa tobom da mu ne trebaju drugi prijatelji i tako pokazuje da mi se ti sviđaš više nego Iva. Da li je zbog tog zbližavanja počeo i Lepi Mića da ta napada?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je mene počeo da me napada kada sam se ja okrenula protiv Ive, kada sam napadala Tomovića to mu je odgovaralo. Ja napadnem Ivu nešto zbog hrane, on skoči i kaže mi da pušim k*rac. Ja sam Miću zavolela, ali nisam mogla više da ćutim. Što se tiče Stefana, on i ja imamo dobar odnos od početka. Kako se to raspalo, prirodno smo ostali zajedno i iskreno nikada se sa njim nisam posvađala. Gledaću da ostanem s njim dobra do kraja. Neću pokušati da ga osvojim. Nisam ja taj tip. Stefan voli Miću, on nije glup i vidi neke stvari - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je to što gledaoci uvek realno vide stvari kako jestu. Njih dvoje jesu jedno za drugo, iste su osobe, imaju iste principe, stavove. On je u našoj priči provodio više vremena sa Ivanom, Vladimirom i tim društvom, nego sa mnom. To su neke situacije koje mi žene primetimo - izjavila je Iva.
Sa Stefanom se družim najmanje... On jede sa svojim prijatljima, sa njima je u budžetu, tim pričama, igrama... Ja mogu bez moje žene i Sare (ćerke) deset meseci, a kamoli bez Stefana i Ive - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovoriću na ovo što je Iva rekla za Ivanu i Tomovića... Sa njima sam se družio jer nisam osetio neko foliranje, lažno prijateljstvo ili nešto drugo. Iva, ja se tebi ne mešam u odnos, tako da bih te zamolio i da se ti ne mešaš meni. Ivana je na testu, mi nismo još uvek u vezi. Mi smo za sada prijatelji - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da se Ivana ovim sveti Janjušu i da to radi u inat njemu. Ne provodi puno vremena sa Mićom, ali je Mića njemu i te kako autoritet. Vidi se od početka da se Ivana Stefanu sviđa. Janjuše, Ivana se tebi dopala kao devojka, prizanla je da se zaljubila u oženjenog čoveka. Ja mislim da još uvek postoje emocije prema tebi - izjavila je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ti reći Marija da smo se družili Ivana i ja mnogo više i da je krenulo nešto što nije dobro. Ona se naljutila što sam ja rekao da je ona kao bila zaljubljena. Ne želim da raspravljam o tome da li sam ljubomoran što će neko da se smuva. On zna kakvo mišljenje ja imam o njemu, ja se sa Ivanom neću družiti do kraja - rekao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'