AKTUELNO

Pevačica smatra da Mensur nije kriv.

U toku je suđenje Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Naime, Mina je tužila Mensura zato što ulazi devojkama dok se tuširaju, a njoj to zabranjuje i pritom joj ljubomoriše zbog Bore Santane.

Nakon uvodne reči, porota je imala pravo da iznese svoje mišljenje.

Ja sam bila prisutna kada je bilo to danas. Milica Kemez se kupala, a nakon toga je bila Mina, između njih je bio Mensurov red. Mima je otišla da se kupa, Mensur je zbog toga bio nervozan. On njoj nije ušao u kupatilo, nego je otvorio širom vrata dok je ona bila gola i rekao joj da ima 10 sekundi da bude gotova i pretio joj da će je ispolivati hladnom vodom - pričala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si ti ušao ovde, ti si rekao da tebi niko ne može da ulazi u kupatilo i rekao si da ni kad je Mina u kupatilu niko ne sme da ulazi. Ona se toga pridržavala. Ne postoji nijedan zadrugar koji nije ušao a da je neko od nas unutra, ali svako od nas ima poštovanje prema tome ko je tu. Ti imaš pravo da budeš ljubomoran na Boru, jer su njih dvoje imali nešto više od drugarstva. Sada je kod vas u pitanju takmičenje, ko će da vodi u vašoj vezi, da li će biti po tvom ili njenom. Na osnovu ove tužbe ja zaključujem da Mina želi da diriguje, da želi da bude po njenom. Kada je u pitanju današnja situacija, ti si imao pravo da se ljutiš, jer si bio nervozan. Smatram da ti nisi kriv - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta cele priče je da Mensur jeste ljubomoran. Samo je pitanje vremena kada će joj zabraniti da priča sa Drvetom. S obzirom na sve ovo, Mina ima pravo da bude ljubomorna na bilo koga sa kim on priča - rekao je Stefan Milošević Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'