AKTUELNO

Ovo će vas iznenaditi!

Veliki šef poslao je danas pismo u Beloj kući, a zadatak zadrugara je da kažu kada su nekog drugog od svojih cimera slagali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako sam nekog lagao, lagao sam za njegovo dobro. Pa dobro, možda sam slagao Minu, Draganu, ali to je to. Rekao sam, lagao sam ljude kada su u nekoj svađi, problemu, pričao sam da su u pravu iako nisu u pravu, lagao sam ih da bih ih drmnuo malo, a nikad nisam lagao da bih obmanuo nekog - rekao je Lepi Mića.
Ja sam ovde malo puta slagao, ali ne iz razloga što ne bih, jer bi se to svakako napolju videlo. Nisam lagao da ne bih sebe pravio na budalu. Za jednu situaciju sam rekao da sam lagao, koristio se raznim vrstama manipulacija, to je jedini put gde sam ovde slagao i da sam ove pameti bio, nikad ne bih. Lagao sam Draganu da je bolje da bude sa Edom nego sa Vladimirom, iako sam znao do čega će doći, ali sam joj rekao da je bolja opcija da bude sa nekim sa kim je bila spolja, iako je oženjen. A nisam mislio tada tako. Mislim da je Edo bolja opcija za nju ako se razvede - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo nije mogao da mu prećuti, pa mu je odmah odbrusio.

Lažeš, znaš i sam da si to mislio, sad lažeš. Sad pokušavaš da ispeglaš ono što si podržao nas, a narod nas je osudio. Mislio si i tad i sad misliš. To je njena odluka, mogla je da odluči šta je htela - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Marko Đedović

'