AKTUELNO

Nije mu ništa zaboravila.

Svoje stavove o ovonedeljnim potrčcima koji su Marko Miljković i Jelena Pešić izneli su i Mima Živković, Branislav Radonić Brendon i Maja Marinković. Inače, Marko je imao veoma specifičan odnos sa Majom i Brendonom.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Marka, on je osoba koja je na mojoj frekvenciji. Da sam muško, bila bih Marko Miljković, a i isti smo horoskopski znak. Super je prema ljudima, dok mu se neko ne zameri. Ne osećam negativnu energiju sa njegove strane. Marko mi je totalno okej, ima stav. Što se tiče Jelene, najbolje smo kada pevamo. Nedostaje mi to njeno forsiranje da ja pevam. Zapostavile smo Jelena onu pesmu za naše majke. Nekad očekujem od nje da bude direktna. Volim osobe pored kojih mogu da pevam, ali je najjača kada se nasmeje sama sebi. Šaljem Marka, pošto Jelenu poznajem šest meseci - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je prijatna osoba i ima interesantan život. Pokazala se prema meni kao dobar čovek. Što se tiče Marka Miljkovića, dovoljno je reći Marko pa onda svi ostali. On je za mene na prvom mestu, ima dosta kvaliteta i baš mi je drago da je došao u "Zadrugu 3". Nema šta više da dužim, nominovaću Jelenu zato što mi je muka od onih fora džentlmen. Ja podržavam mog drugara Marka - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je neko ko je meni jedna od najdražih ovde zadrugara. Mislim da je prvenstvno dobar čovek, staložena, smirena... Devojka koja nikoga nikada nije uvredila na neki ružan način. Što se tiče Marka, na sve je stavljena tačka. Nema potrebe šta da se ponavljam. Sada trenutno ne komuniciramo, imamo odnos na distanci i iz tog razloga šaljem Marka - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'