AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

Zadrugari su imali prilike da odgledaju još jedan klip u emisiji "Gledanje snimaka", i to blizak razgovor Maje Marinković i Marka Janjuševića, koji i dalje tvrde da imaju isključivo prijateljski odnos.

Celu priču pomno je ispratila Ivana Šopić, koja je nedavno okončala sumnjivi odnos sa Janjuševićem, a onda je košarkaš izjavio nešto šokantno.

Foto: TV Pink Printscreen

Istinu govorim sve. Tu se tačno vidi da sam popila dva pića i da sam pristala na zadatak, meni je ovo presimpatičan klip. On je verovatno mislio na zadatak koji je bio sa Matejom, zbog toga je kao bio ljubomoran - prokomentarisala je Maja.
Majo, Bog te blagoslovio! - dobacila je Ivana Šopić, koja je dugo vremena bila izuzetno bliska sa Janjuševićem.

- Dugo je Šopićeva bila broj jedan, sada malo neko drugi da bude - rekao je voditelj Milan Milošević, a Janjuš je šokirao izjavom.

To ti misliš! - rekao je zadrugar na temu Ivane Šopić, a onda se vratio na temu: Ne znam, Milane, zezao sam se. Kada legnem sa Majom, kao da legnem sa babinom penzijom - rekao je Janjuš, aludirajući na sporni razgovor sa Majom.
Kada gledam ovaj klip, izgledamo mi malo prisnije. Ja imam isključivo prijateljske namere prema njemu, sramila sam se da sam nešto loše uradila - objasnila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teskta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'