AKTUELNO

Ne mogu da smisle jedna drugu!

Maja Marinković i Tara Simov poželele su da do detalja obrazlože svađu među njima, koja se dogodila pre dva dana, kada su zadrugarke iznele šokantne situacije iz spoljnog sveta. Tara je Marinkovićevu nazivala prostitutkom, a Maja Simovu narkomankom.

Foto: TV Pink Printscreen

To je čamac koji smo iznajmili moje društvo i ja, ona je došla na pet minuta, spustila se u kabinu i otišla. Ona tvrdi da je došla uveče, posle toga da je otišla na jedan beogradski splav. Postoje i slike na mom Fejbuku, kada izađem mogu i da ih pokažem. Moj bivšu verenik Stefan se nije do sada oglašavao, ali neka se sada oglasi i da izjavu. To se desilo pre pet godina, moji advokati će rešiti sve na sudu - rekla je Tara.
Sve što je Tara rekla su apsolutne laži. To uopšte nije bilo pre pet godina, nego pre otprilike tri i po godine. Došla sam da pokupim svoju drugaricu, nije mi se svidelo društvo, pa sam otišla. Odgovorno tvrdim da nije bila samo na alkoholu, ona me je molila u garderoberu da ne pričam o tome. Nikada ne bih iznosila, da nije prva počela - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da se nadovežem na priču da je to bilo pre tri godine, ja sam tada bila prebijena, bila sam sedam meseci u centru - rekla je Simova.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'