AKTUELNO

Brendon je zamerio Nikoli što je rekao da je on halapljiv.

Voditelj Milan Milošević je ove noći posetio stanare Bele kuće kako bi sa njima porazgovarao o današnjoj raspodeli budžeta, sa kojom većina zadrugara nije bila zadovoljna.

Podela budžeta Stefana Kandića se nije svidela Branislavu Radoniću Brendonu, ali ni Nikoli Orozoviću kojima je Kendi dao da podele sumu od 1000 dinara, a povodom ovoga njih dvojica su ušli u konflikt.

Foto: TV Pink Printscreen

Kendi ide linijom manjeg otpora. Hoće da bude dobar, pa ti sa strane zabode. Nije dovoljno definisan sa ljudima oko sebe, jer nema stav, to je ono što mene iritira - rekao je Brendon.
Meni se nije svidela podela budžeta. Kendi je išao linijom manjeg otpora. On je meni dao 1000 dinara da podelim sa Brendonom, iako ja sa njim nisam u budžetu - rekao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

On se poneo danas nezahvalno prema meni. On je rekao da sam ja halapljiv. Otkako sam ja došao ovde, ja imam mali budžet, on je meni mesio hleb, ali da mi kaže da sam ja halapljiv, to stvarno nisam očekivao - rekao je Brendon.
Sve je to u redu, ali on ne može da ide za mnom - rekao je Orozović.
Ja znam da ti nećeš da se družiš sa njim jer nećeš da te spajaju sa njim. Ti treba da se družiš sa njim, on tebe gotivi. Znaš li koliko njega boli što si se ti odvojio od njega - dao je svoj sud Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Nikola Orozović

'