AKTUELNO

Pale teške reči.

Nina Babić i Mlađan Jovanović su tokom ranih jutarnjih sati ušli u žestok verbalni konflikt. Njihova svađa je najpre počela zbog zadrugarkinog razgovora sa Nikolom Orozovićem, a onda i zbog toga što je Nina rekla da je Mlađan ljubomoran na Marka Miljkovića.

Kako su Nina i Mlađa bili previše besni jedno na drugoga, usledio je nastavak njihove svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumiš ovde sveticu, prozivaš devojke za s*ks. Ti ćeš mene ovde da prozivaš pred Orozovićem. Ti ćeš moju sestru da prozivaš. Ona odavde ide do Miljkovića da bi mi napravila konflikt. Pričaš kako sam ja ljubomoran na Miljkovića. Marš klošarko. Ti mi ovde vređaš sestru - vikao je Mlađan.
Ne ja, to nisam rekla za Instagram, ko ti vodi. Smrdo jedna, ako sam ti prećutala za to što si mi rekao da sam prostitutka i k*rva, neću da ti prećutim za to što si rekao da me dečko bije. Ja sam stavila tačku na odnos sa tobom. Nikada se nećemo pomiriti - vikala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni prebacivala za Mionu, a bilo je još tu devojaka. Ja hoću da izvučem iz tebe ono najgore. Ti si ustala usred emisije i zamalo se nisi zaplakala, oni su te pitali da li te je dečko udario, ti si zaplakala u tom trenutku, ja sam te zaustavio. Svako normalan bi to pomislio. Nemoj više da mi se obraćaš - prebacivao je Mlađan Nini.
Pustim me da spavam, dokle kod me budeš dirao ja ću da vičem. Kao da sam puštena iz kaveza. Pojela koliko me nerviraš, ali ne zato što si sladak, nisi više šećerko - uzvratila mu je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako neko uhvati moju devojku za d*pe na moje oči, onda je ona za mene ono što sam rekao. Nije mene Orozović uhvatio za bulju. Nemoj da ti padne na pamet ovih dana da me gledaš tužno i da mi prilaziš. Ja više ne mogu da slušam bljuvotine iz tvojih usta - rekao je Mlađan.

Nina i Mlađan su jedno drugome uputili brutalne uvrede, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mlađan Jovanović

#Nina Babić

'