AKTUELNO

Ove reći su ga zabolele.

Stanari Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 3". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Zadrugari su tokom jučerašnjeg dana imali priliku da gledaju ljubavne klipove među kojima su se našli oni posvećeni ljubavi Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića, i Mine i Mensura Ajdarpašića.

Foto: Pink.rs/Pixabay

Danas smo imali priliku da vidimo klip između Mine i Mensura, ali i klip Mine i Tomovića. Zanima me tvoje mišljenje. Gde je bila veća emocija? - upitao je Lazar Čolić Zola Zoricu Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve to gledala. Sve su vam strastvenije situacije sa Tomovićem, nego sa sadašnjim partnerima, sa groznim parfemima. Danas je sve bilo jasno. Šta je ova sve istrpela? Čekala je Godoa. On (Vladimir) joj je čovek jasno stavio do znanja da ima devojku. Ovaj dečko (Mensur) ima emociju, dečko se ljuti sa punim pravom zbog Davida, a ona sa Tomovićem to nije smela da spomene. To što si ti video da ona tebe gleda, ona je teda spremala osvetu. Ti si ovde zloupotrebljen, Vladimir diskvalifikovan, njoj nije uspeo plan. On je čovek napolju, ti se ovde lupaš. Vidi se velika razlika između emocija Vladimira i ove devojke lakog morala i onoga što ti imaš sa njom. Ti ćeš biti izigran - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

#Zorica Marković

'