AKTUELNO

Nominaciju je ipak uputio Filipu.

Poslednji koji su nominovali večeras su Mensur Ajdarpašić, njegova devojka Mina Vrbaški i ovonedeljni vođa Stefan Karić koji je za potrčke postavio svoju nekadašnju devojku Ivu Grugrić i Filipa Đukića.

Mensur je tokom svog izlaganja bacao rime, Mina je istakla da sa Ivom još uvek nije izgladila odnose, a onda je na kraju Karić poručio Ivi da mu smeta što ga vređa u poslednje vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip ja batica, Iva je lopatica... Šaljem lopaticu, ostavljam baticu. To bi bilo to - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje o njima je isto kao prvog dana. Ja nisam promenila mišljenje ni o Ivi, ni o Filipu. Filip je neko ko mi je drag i s kim mogu uvek da se našalim. Iva je neko s kim sam prekinula komunikaciju, nemamo nikakvu komunikaciju. Šaljem Ivu, ostavljam Filipa - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, imam lepo mišljenje o tebi. Dobar si dečko... Što se Ive tiče, ne bih te kritikovao zbog tih stvari što radiš. Zamerio bih ti samo što me već par dana vređaš bez razloga. Ako smo odlučili da budemo prijatelji, tako treba da bude, a ne da me vređaš. S namerom sam vas stavio u izolaciju. Ja ne mogu nikoga d anagovorim da se ljubi, ali sam video da su prisniji. Želim sve najbolje Ivi i želim da bude srećna. Ne vidim razlog za to vređanje. Tebe ću, Iva, ostaviti i poslati Filipa - rekao je Stefan, a Iva mu se zahvalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'