AKTUELNO

Obojica su je nominovali.

Iva Grgurić i Filip Đukić, inače najsvežiji ljubavni par "Zadruge 3", ove nedelje su potrčci, a zadrugari večeras nominuju i odlučuju koga će od njih dvoje poslati u izolaciju. Svoja izlaganja imali su Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola koji su nominovali Ivu Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja za Filpa neću ništa reći loše, on zna da ja njega gotivim, kao i on mene. To je sto posto tako. Tako da neću pričati ništa o Filipu. Sa njim se i viđam napolju. Što se Ive tiče, to je fenomen devojka. Svaki put kada se ona nasmeje, meni se desna strana ukoči. Dobije blagi šlog. To nisam još sreo. Sve najbolje o Ivi, ništa ona meni nije loše uradila. Nikada me nije uvredila, ali je nekako specifična. U većini puta me iznervira kada se nasmeje bezveze. Iva, ja tebe moram da pošaljem, nastavi samo tako da budeš pozitivna - rekao je Janjuš, a zatim se oglasio i Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je lik koji sve ovde radi kao i napolju. Mislim da ga ništa ne zanima, bilo kakvi komentari. Kada mu se vodi ljubav, on to radi... Kada mu se povraća, on povraća... Kada mu se ide u toalet, ne bira... Jako zanimljiv lik. Nisam imao priliku da upznam takvog lika. Od ove devojke ništa ne bi moglo da me iznenadi, mislim da se u mnogim situacijama folira. I ja sam možda folirao, ali malo to lakše radi. Ti si za mene u mnogim situacijama folirant. Mislim da ćeš ti da izmeniš dosta lica. Tebe šaljem, Iva - govorio je Zola.
Ne mogu da se opustim, nisam folirant kao ti - rekla je Iva Zoli.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'