AKTUELNO

Počelo je žestoko.

Kao i svakog četvrtka iz Bele kuće se i ove noći emituje omiljena emisija svih gledalaca "Gledanje snimaka".

Na narednom klipu prikazan je razgovor Marka Đedovića i Edisa Fetića. Oni su tom prilikom komentarisali vezu Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, a tom prilikom Marko je naveo da je Mina negativna i da Mensura uvlači u blato, te da bi on ispao da se nije smuvao sa njom. Njih dvojica su konstatovali i da Vladimir Tomović nije ispao zbog Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta je Edo tačno govorio, jer ja nisam uspeo ništa da čujem - rekao je Mensur.
Rekao sam da je zanimljiv i da mu veza nije trebala. Da Vladimir nije izašao zbog njega - naveo je Edo.
A zbog čega je Vladimir onda izašao - pitao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je imao svojih problema. Tvoja svrha boravka je ovde gotova kad je Vladimir izašao i ispao bi posle dve nedelje da se nisi smotao sa Minom. Mi smo se smejali kad je on ušao, a Edo je rekao: "Eto vidiš kakve budaletine uvode" - rekao je Đedović.
To vi na svoj način pričate - rekao je Mensur.
Počeo je da se budalesa, ja sam mislio da će on kratko da se zadrži, tako mi je izgledalo. Rekao sam da ti Mina nije potrebna. Izgledalo je i da ne kontaš neke stvari, ali to se sad promenilo - naveo je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno zašto Edo ne zauzme stav. Nije mi jasno da se oni druže, dele hleb i onda Mensur indirektno potkači njegovu devojku, treba da ga pitaš u čemu je njegov problem. Nije mi jasno zašto on kao tvoj drug ne dođe i ne kaže ti da raščistite. To ti nije prijatelj - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj klip izgleda kao da se Mensur podcenjuje, između njih vlada netrpeljivost. On očigledno ne može očima da te gleda - rekao je Zola.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'