AKTUELNO

Njihova svađa dovela ih je u loš položaj.

"Da li znaš koje iznenđenje je Tara tražila za tebe pre vaše svađe?" - glasilo je pitanje koje su gledaci pitali Mateju Matijevića u emisiju "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da je tražila da dođe moja sestra i pored svih naših svađa. Izdešavale su se mnoge stvari, smatram da sam ja tolerantan jako. Ne smtram da ovde doživljavam neko veliko poniženje. Zadnjih 10 dana mi smo se p*srali po našem odnosu, ja tako smatram. Juče sam rekao i nakon te neke svađe, da je volim. Lav sam u horoskopu, kada presečem, presekao sam. Dok sam juče pričao da me ona ubacuje u konflikte,ona se posvađala sa nekim. Jednostavno, kada mi nismo zajedno ona se trudi, divna je, meni se to sviđa. Kada smo u vezi, ona se promeni. Jesu pale teške reči preko kojih neću preći - rekao je Matijević.
Razmišljam ceo dan da sam ja smaračica koja ga juri i ganjam. Ne vidim to tako, smatrala sam da je to slatko. Ne želim da odajem utisak da ja bez njega ne mogu, niti da sam neka paćenica - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije napadana. Ja ovu osobu volim, ja to ne mogu da kažem. Ne mogu za dva dana da ugasim emocije, jednostavno je došlo do momenta kada će moj prag tolerancije preći - tvrdio je Matijević.
Na ovaj odnos neću staviti tri tačke, nego deset tačaka. Popili smo, rekli smo šta smo rekli, ovim putem se izvinjavam svojim roditeljima i prijateljima. Na naš odnos stavljam deset tačaka, u budućnosti ostavljam njemu da odluči - zaključila je Simova.

Na Tarino izlaganje Matijević je složio facu iznenađenja, a potom tuge, vidno razočaran njenim odgovorom.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'