AKTUELNO

Samo je želeo da uživa!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš potrošili su sav novac koje im je Drvo mudrosti dalo za večerašnji provod, pa su tako ponovo došli kako bi pozajmili i nastavili da uživaju na večerašnjoj žurki.

Moraš da veruješ, nikad nemoj da razmišljaš negativno! Ja verujem da će Drvo da se javi i evo, zdravo Drvo! Evo sad tražimo 8000, ne treba nam 10 000! Izgubili smo mnogo para, 3000 smo samo dali za piće - rekao je Janjuš Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su sa Drvetom obavili jedan razgovor,a onda su pokušali da smisle zadatak kojim bi pokrili sve troškove i samim tim ne bi ostali dužni.

Ti znaš kad ja pijem nikad ne pravim probleme, mi samo o ozbiljnim temama pričamo. Samo pozitivno razmišljam. Ti mi daj 7000, ja ti do kraja žurke vraćam 24 000! Ja znam šta pričam! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Može, ali morate da smislite jako dobar zadatak i da me iznenadite! - reklo je Drvo.
Evo, neću da se odvajam od nje 24h, zajedno ćemo i da spavamo - rekao je Janjuš, koji će zasigurno zaprepastiti mnoge svojom izjavom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto me nisi ubedio da ti dam 7000. Imam strašnu ideju, ali nisam siguran da li bi to bio pravi zadatak za vas. Dođite za 15 minuta - reklo je Drvo.

Pre nego što će dobiti tajni zadatak, Drvo je odlučilo da ih počasti pićem na šanku, a oni su presrećni odmah krenuli ka kazinu kako bi nastavili da se provode.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'