AKTUELNO

Dugo je ćutao o ovome!

Stefan Karić je tokom svog učešća u Zadruzi 3 pokazao da ima mnogo dobrih osobina, a najveća vrlina mu je strpljenje i staloženost, čak i u momentima kada je sa učesnicama imao žestoke sukobe.

Voditelj Ognjen Amidžić se u intervjuu sa njim osvrnuo na dešavanja u Beloj kući, ali i na njegov odnos sa takmičarkama. Ono što je posebno privuklo pažnju svih jeste njegova nezainteresovanost da sa bilo kojom od njih uplovi u prisniji odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Karić je prokomentarisao i Mionu Jovanović, Mimu Živković i MIljanu Kulić, ali nije sakrio da je tokom njegovog boravka u Zadruzi otkrio o sebi nešto što do sada nije spoznao.

Mima je psihički nestabilna devojka, sve ja to shvatam. Rekla mi je da sam gej. Ona je mislila da ja nju provociram, jer se ona posvađala sa Mionom. Video sam da je danima na mene kivna. Iva zna ko sam i šta sam, glupa priča. Iskreno, ja kad legnem malo razmišljam. Imam karakter da mogu da izdržim bez se*sa. I sa Miljanom sam imao svađu, ni njoj ne mogu da zamerim. Staložen sam, stavio sam neku granicu preko koje ne bih prešao. Kada bi ušla neka moja bivša ili da mi se neka svidi, imao bih se*s, ali ne bih transparentno ništa radio - rekao je Stefan, pa priznao zbog čega je ušao u rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona je okej, ali ne radi me. Ne može niko da me pokrene, ne znam zašto, ali tako je. Aleksandra je okej, ali ne poznajem je. Nekih odnosa mi je preko glave od spolja, pa sam ušao ovde da se očistim od svega toga. Mogu samo ako je kvalitetno, ne mogu da se sp*dam.

Za sam kraj intervjua, Karić je ispričao ko mu od učesnika najviše prija za druženje, a evidentno je da je odabrao malu ekipu sa kojom može da funkcioniše.

Janjuš, Zola, Mlađa je sa Ninom. Šopićeva, ali ona sa Janjušem ima sukob. Lepi Mića je tu isto, mi imamo dosta zajedničkih prijatelja, nije samo rijaliti.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'