AKTUELNO

Ovo je izazvalo opštu pometnju u Beloj kući.

Veliku pažnju svih zadrugara, ali i sedme sile privukla je ceduljica koju je navodno Mina Vrbaški ostavila na krevetu Ani Korać i Davidu Dragojeviću, a sve kako bi ih posvađala i sebi oslobodila put da se približi njemu.

Zorica Marković je morala da to prokomentariše, a nije mogla, a da ne spomene Minin poljubac sa Matejom Matijevićem koji se desio na početku Zadruge 3. To je izazvalo burne reakcije, a najviše zbog Mensura Ajdarpašića koji je ove noći shvatio da ga je Mina lagala.

Ona je izgovorila monstruozne stvari meni, ja sam se sa Mensurom pomirila, sada mi ga je čak i žao - rekla je Zorica.
Nema potrebe da me žališ, ne skači pred rudu. Nema potrebe za žaljenjem - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Minu poznajem tri godine, oni sve što te pitaju je veoma jasno. Zato mi te žao. Dakle, vezano za ovu situaciju. Svi znamo ko je Mina, šta je radila, kako je radila. To je njeno pravo, sama je priznala čime se bavi. Ostaće to svima u glavi i to je nepopravljiv slučaj. Ovaj dečko će na kraju biti žrtva. Što se tiče cedulje koja se našla kod Davida i Ane. Sećamo se svi kad su se družili Aleksandra, Luna, ona, David, pa budžet, kupovina. Svi smo napadali Lunu i druge devojke, a u stvari je sve to Mina radila za Davida, perfidno, da bi na kraju tu devojku diskvalifikovala. Međutim, on je smuvao Anu. Mina u nekim stvarima preteruje. Ana i ja smo pričale i išle smo redosledom od kupovine. Ana je povezala da ona ne ide u radionicu da vežba. Htela je da baci kosku vezano za Davida i Anu. Da ne oduzimam vreme, ona je vrlo namazana, ali ničija nije gorela do zore. Sada je sve jasno. Odmah ću ti reći da je Mateja u pitanju, jer je Tara ispričala Mensuru šta se dešavalo između nje i Tomovića - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Vladimiru vratila za sve, on je meni isto. Zato sam to uradila sa Matejom, bila je igra - rekla je Mina.
Ja se sa Vladimirom nisam ljubila pred kamerama nikad, a ta priča se pričala pre tri meseca. Meni je Mensur rekao da si se ljubila sa Matejom samo da bi meni vratila zbog Vladimira - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve bila moja za*ebancija. Ja nikad Mini nisam predlagao igru, sam sam rekao da bi trebalo samo da se zezamo - rekao je Mateja.
Kad je Tara rekla to što je rekla, Mina je meni rekla da je htela da vrati Tari zbog toga što se ona sa Vladimirom ljubila mimo kamera gde se to nije snimilo, a Šopička i Janjuš su joj potvrdili to! - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tako bilo! Ti imaš problem što mene ne slušaš. Ja sam ti rekla da je Tara spominjala mene i mamu kad je davala intervjue, to je bilo pet dana pre Zadruge - rekla je Mina.
Rekla si! Rekla mi je sve ovo, ne znam zašto sada ne potvrdi, sve me laže! Ja sad mogu da zaključim da ona laže za sve! Ne mogu da verujem šta mi priča! Jesi li se poljubila?! - pitao je besan Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, evo - priznala je Mina.
Marijana je pričala da su Mina i Bora bili u vezi letos, ona ga izdala isto. To za Mateju je čista glupost - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'