AKTUELNO

Ovaj detalj nije želeo da otkriva!

Sedma sila stigla je spremna u studio kako bi emisija ,,Pitanja novinara" mogla da počne, a urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević započeo je žestoko.

Ovoga puta njegov prvi sagovornik bio je Mensur Ajdarpašić, gde je glavna tema bila njegov raskid sa Minom Vrbaški, a koji je usledio samo nekoliko minuta pre nego što će se novinari uključiti u program.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam da ste raskinuli i da je bilo tenzičnih situacija. Možeš li mi objasniti o čemu se radi? Ti si bio neko ko je danima Mini zamerao neke stvari, gde si pokušavao i da joj oprostiš postupke koji tebi unose nemir - pitao je Darko.
Mogli ste da vidite raspravu, odnos nam se menja iz minuta u minut. Ona mi je rekla da smo završili, a onda je došla i pitala me da li ja stvarno mislim da ona može bez mene. Opet smo se pomirili. Konstantno pokušavamo da rešimo neke stvari koje ne mogu da se reše. Mene remeti to što ona ima potrebu da navlači pažnju drugih muškarača. Ne kažem da je problem u meni, nego u njoj. Ne znam ni odakle da počnem ni gde da završim. Ona misli da mene neki ljudi ne gledaju. Znajući to, ona treba da bude ta koja neće davati povod tom nekom da je gleda. Remeti me to što ima potrebu da bude u centru pažnje, to je direktan kontakt očima. Kad je David u pitanju, to se više ne dešava. Konstantno joj govorim da nema potrebe da daje na značaju bilo kome. Ona voli da gleda, ne znam čemu potreba. Nervozan sam i ne znam šta da kažem. Sa njom ću još jednom da porazgovaram - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je komentarisala da je tvoj brat problem? - glasilo je pitanje.
On će da zameri meni neke stvari koje ja ovde dozvoljavam u vezi. On će najstrašnije da me osudi. Mi imamo takvu reputaciju i ne dozvoljavamo neke stvari kad su veze u pitanju. Nikad mi se nije dešavalo da loše tumačim stvari - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i tvoj brat se poznaju od ranije, da li postoji mogućnost da su oni možda bili u vezi?
To je bilo nekada davno kada su se oni sreli, prošlo je 6-7 godina, upoznali su se samo. Našli su se u zajedničkom društvu. Što se svađe tiče, ostraću uzdržan. Postoji mogućnost da sam loše analizirao neke stvari - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je možda ponovo u pitanju pripadnik obezbeđenja? - glasilo je pitanje.
Ne, primetićeš kroz naše razgovore, ukoliko bude potrebe reći ću. Ti dobro znaš da sam uvek iskren - rekao je Mensur.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'