AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Nataša Radan odlučila je da Milana Petkovića izabere kao najbezosećajniju osobu, navodeći njegovo ponašanje kao glavni razlog za nominaciju.

Nakon Nataše, Lazar Čolić Zola i odlučio se da navede nekoliko zadrugara, iz njegovog ugla, a prva na listi bila je Mina Vrbaški, zbog katastrofalnih reči koje je rekla za Zoricu Marković pre samo nekoliko dana u Rajskom vrtu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva je Mina, koja je ispala bezosećajna u nekim situacijama, najviše me je razočarala rečenica koju je rekla Zorici, da će joj doći na sahranu, nije razmišljala kako je njenoj porodici i sinovima da čuju tako nešto. Ne kažem da si ti to stvarno mislila, ali to je bilo ružno - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola se takođe obratio i Milici Kemez, kojoj je skrenuo pažnju zbog njenog ponašanja da u svakom svom javnom izlaganju pored svog novog dečka Bore Santane, pominje bivšeg Filipa Đukića, tvrdeći da je to ružno.

To nije istina, nema šta njemu da smeta, kad ima sve pored mene. On pored mene se ne oseća manje vredno, kako da ga ne navedem, kad je Filip bezosećajan? Ako je ko u našem odnosu ispao bezosećajan, to je Bora - uzvratila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'