AKTUELNO

Ponovo se razilaze u mišljenjima.

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo su ušli u raspravu zbog Marka Miljkovića kada ga je zadrugarka komentarisala, i time prekršila njihov dogovor da se ne oglašavaju kada je on u pitanju.

Rijaliti par je tokom večeri ponovo razgovarao o Miljkoviću, kao glavnom razlogu njihove svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da ga napadnem kad ništa nije uradio. Rekla si da nećemo da komentarišemo Miljkovića, i ti si ga komentarisala - govorio je Edo.
Počeo je za stolom da podj*bava. On hoće da se zakači za mene. Ja nisam ništa komentarisala dok on nije komentarisao "Zadrugu 2". Klasična smradina. Ja znam njegove fore. Ako me bude vređao za stolom i ja ću njega - besnela je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Siguran sam da ti neće ništa reći ako mu ništa ne kažeš. Dečko je kada je došao meni pružio ruku i ja sam njemu, a nju je zaobišao. Edo Pazarac, tako mi se obratio i onda je meni Dragana rekla da nije trebalo da se pozdravim sa njim. Kreće komunikacija između mene i njega. Ja mu kažem: "Nemaš za šta da me optužuješ, provodili ste vreme zajedno, zajedno ste bili u tome", on kaže: "Tvoja devojka je htela da mi se us*re u vezu", ja kažem šta je loše u tome kad njih dvoje nisu bili zajedno. Onda Dragana skače. Meni je zasmetalo kako si se ti njemu obratila - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga su se Dragana i Edo osvrnuli na zadatak Jelene Pešić kada je zadrugarka imala tajni zadatak da govori da je zaljubljena u Eda kako bi videla brata, zbog čega su ove dve zadrugarke završile u žestokom klinču.

Da sam ja imala takav zadatak, tako podao zadatak, ja to nikad ne bih prihvatila. Ja znam Anu i Davida iz prethodne sezone, ja njih nikada ne bih izabarala. Sama je tražila svađu. Ja njoj nisam bila draga, ja njoj ništa nisam ružno rekla - rekla je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

'