AKTUELNO

Kaže da nikada ne pravi greške.

Odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića trenutno je u najhladnijoj fazi, otkad su ušli u rijaliti program "Zadruga 3" i razmenjivali nežnosti pred kamerama, iako ih kod kuće čekaju još uvek zakoniti supružnici i deca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova turbulentna dešavanja između njih dvoje bila su i tema tokom današnje emisije "Gledanje snimaka". Kada je voditelj Milan Milošević najavio reklame, Edo je u dnevnoj sobi sa ukućanima polemisao o situaciji sa Mitrovom.

Foto: TV Pink Printscreen

Za šta sam ja kriv? Ja nisam budala, ja se mnogo dobro pravim da sam budala, ali nisam. Treba svi da ustanete i kažete svoje mišljenje, pa da joj bude jasnije. Ona samo sluša Markovo mišljenje. Ovde svi dobro vide šta i kako - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

To treba vi da sednete i peglate. Svađate se oko gluposti. Ja i sada smatram da ako on nema emocije prema svojoj ženi, ona razvedena, da treba da priznate svoju vezu.
Ne može to da se ispegla. Ti sada Mići opet spominješ te stvari, a rekao sam da se ja svojoj ženi neću vratiti, neće ni i ona meni. Razvod je neminovan - ispričao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si: "Ti ćeš se razvesti, nebitno zbog koga, nego zbog sebe" i rekao si da od Dragane zavisi da li ćete biti zajedno - rekao je Lepi Mića.
Mi ne znamo pozadinu. Vratićeš se svojoj ženi - dodao je Gagi.
Ma neću se vratiti. Ja grešku ne mogu da napravim. Kako ne kapirate to? - nastavio je Fetić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'