AKTUELNO

Odnos koji mnogi pokušavaju da dokuče.

Mima Živković i Miona Jovanović nastavile su svoju svađu u toaletu nakon što su zamerile Branislavu Radoniću Brendonu što im je ukrao hranu. Pevačice nisu mogle da dođu do zajedničkog rešenja, jer je svaka vodila svoju priču.
Mima je zamerala Mioni na njenom ponašanju, jer smatra da se ne ponaša kao prijatelj prema njoj, a Živkovićeva smatra da je zbog mlađe pevačice svašta trpela, čak i etiketu da je zaljubljena u nju. Jovanovićeva sa druge strane smatra da Mima svojim ponašanjem pokazuje ljubomoru, kao i da sama dovodi do ljubavnih povezivanja od strane zadrugara i gledaoca.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelazim preko stvari preko koje niko ne bi prešao, zato kažu da sam zaljubljena u tebe. Ja nisam glupa, imam šesto čulo. Samo gledaš način da se skloniš od mene. To je jako sebično - pričala je Mima.
Mene iznenadi nešto, promeni mi se mozak od tvojih izjava... Kad si rekla da me je sramota zbog kamera - odgovorila je Miona.
Da li ja grešim ako dođem i pitam te o čemu se radi... Hoću da vidim na čemu smo. Ja inat i ponos nemam. Ja svoje srce stavim na dlan. Ne volim inat. Nemoj sa mnom inat. Ja volim da volim - uzvratila je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je činjenica. Za mene nikad nisi skočila, za Jelenu skačeš. Ti znaš da ću ja uvek tu da budem za tebe, ali ja ne znam da ćeš ti uvek da budeš tu za mene. Imam svako pravo da sumnjam da si mi iskren prijatelj. Gde si kada sam plakala, kada sam tužna? - nastavila je da zamera Mima.
Ja znam šta se desilo. Iznerviralo te je kada je bila žurka, nisam blejala sa tobom, rekla si da se o tome radi. Onda posle, kad ti je bilo krivo što to radim, da li se plašim da mi ne stignu neka pitanja... - rekla je Miona.
Kao da sam duh, jedino opravdanje je da ti nije stalo do mene. Ili ćemo dobre da budemo ili nećemo da se družimo. Ne znam na čemu sam sa tobom - istakla je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne podnosim da mi neko popuje i da mi urla. Isto, svašta bih ti rekla... Da li si ti normalna, htela si da poliješ nekoga... - pričala je Miona.
Da li si ti svesna kakvu sam ja etiketu zbog tebe dobila? Nije mi normalno da nemaš potrebu da mi priđeš kad plačem - rekla je Mima.
Vrtiš istu priču, rekla sam ti da si u pravu za to. Možeš da blejiš sa kim god, što samo sa mnom? Meni nije normalno da mi zameraš što se zagrlim sa Ivanom i Jelenom. Ti očigledno nisi normalna u nekim situacijama - nastavila je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si posle pitanja novinara bila sa Natašom, ja znam kad namerno nešto radiš. Ako ti je u cilju da se više nikad ne čujemo, ti nastavi - poručila je Mima.

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mima Živković

#Miona Jovanović

'