AKTUELNO

Zadrugari na ovo nisu ostali imuni.

Nakon što su svi zadrugari videli snimak brutalne svađe Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški, oni su odlučili da obrazlože sve.

Mi smo kad su te neke stvari u pitanju isti, impulsivni i agresivni, oboje dohvatimo nešto da razbijemo. Rešimo problem na kraju. Ja pređem preko svega, zato što je volim, šta je tu sporno. Ja kad se iznerviram vidim i što ne vidim, čujem i što ne čujem. Kad sam nervozan, ona jedino može da me smiri, ima kontrolu. Nije fizičko stanje u pitanju, nego psihičko. Ona može da me smiri, da me spusti. To me sa Đedovićem uznemirilo, ja nisam čuo do kraja - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona tebi ni u klipu nije rekla da sam ja pljunuo u to. Ja to nisam krio, uradio sam to javno, a ona je sedela do mene - rekao je Đedović.
Ja to nisam videla - navela je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pljunuo zato što sam hteo. Da mi je ona rekla "Čekaj, pusti", ja nekad nisam svestan kamera... Ona nije bila sigurna da li sam ja pljunuo u tanjir, ja sam tvrdio da nisam, ona je više veroavala meni... On je ustao i rekao: "Taj tanjir u koji si pljunuo je završio na tvom licu", meni je bio problem da je Mina to prećutala. Zamerio bih joj više jer je to bila moja namera, a ona mi je uradila iza leđa - rekao je Ajdarpašić.
Mensure, Mina te u svakoj situaciji prevesla - dobacila je Zorica.
Meni se ne dopada to što se izdešavalo, ne sviđa mi se ovo Minino ponašanje, izgleda tužno i ponizno, bila je katastrofa. Ovo ne volim, ovo me podseća na moje svađe privatno, koje sam imala kod kuće u svom braku, ne sviđa mi se što je ona klekla dole - rekla je Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije ponizila sebe u mojim očima. Ona je htela da mi dokaže i da me voli. Ja ne smatram da je to loša stvar. Mnogi su klečali na gore stvari. Ona sebe nije ponizila, ja samo nju zbog nekih stvari više volim. Šta oni misle, zabole me - naveo je Ajdarpašić.
Ne volim što se on agresivno ophodi prema njoj, ne sviđa mi se što naglo reaguje, vrlo je impulsivan i temperamentan, ne bih mogla sa njim ni pet minuta - rekla je Dragana.
On je pokazao u više situacija da uopšte nema poverenja u Minu. On primeti sve. Mina je mislila da može da sakrije, ali on sve primeti. I na žurki da je gladala pevača, on je primetio, to je bila istina, primetio je da gleda Davida, i to je istina... On tačno vidi. On preko svega pređe jer ga ona ubedi tom drekom, vriskom, lomljavom, to je njen način ubeđivanja njega u suprotno, on njoj poveruje i tako se nastavlja njihova besmislena veza. Nisu jedno za drugo - navela je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

On voli uličarke, ja se takvim k*rvama us*ravam život - rekla je Zorica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'