AKTUELNO

Matora je sklopila dogovor sa Kendijem da Mateja spava u njihovom krevetu, jer je raskinuo sa Tarom.

Jovana Tomić Matora pobesnela je kad je videla da Filip Đukić spava u njenom krevetu, a tu je zapravo trebalo da spava Mateja Matijević koji je okončao vezu sa Tarom Simov.

Tomićeva je istakla da joj smeta Đukićevo ponašanje i da je to razlog zbog kojeg ga ne želi u svom krevetu i da želi da se tu vrati Stefan Kandić sa kojim je ranije spavala u tom krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo da će se Tara i Mateja pomiriti. Ja ni sa kim drugim neću da spavam. Mene niko nije pitao. Ako vi hoćete da se spojite, nađite nešto. Kendi je miran, Filip prdi, podriguje, glasan je. Ja ni sa jednom devojkom ne bih mogla da spavam, osim sa Anom. Ne samo zbog Sanje, već i zbog sebe. Od večeras se Kendi vraća u moj krevet. Ja kad se vratim, ja se vraćam u svoj krevet sa Kendijem - objašnjavala je Matora razlog svog besa.

Foto: TV Pink Printscreen

Praviš da se i ja i Filip osećamo neprijatno. Ja tebi to nikad ne bih uradila. Kendi i ja samo se dogovorili da ti ustupimo krevet. Da li si me pitao lično? Nije to j*beno tvoj krevet. Treba da budeš fer do kraja - pridikovala je Matoja Mateji.
Hteo sam da te pitam. Pitao sam celu sobu, niko nije hteo. Ja nisam znao za taj dogovor - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi fer prema meni. Sada ispada da ja izbacujem Filipa iz kreveta. Ispadam ovde džangrizava baba - pričala je Matora Mateji.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Jovana Tomić Matora

#Mateja Matijević

'