AKTUELNO

Vodile prijateljski razgovor!

Tara Simov poverila se svojoj prijateljici Ani Korać, da joj je laknulo nakon raskida sa cimerom iz Bele kuće Matejom Matijevićem, kako tvrdi zbog toksičnog odnosa koji su imali u poslednje vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se kao da mi je kamen pao sa srca. Rekao mi je da ne oseća više kao što je osećao pre, šta ima da pričamo dalje - rekla je Simova.
Nemoj samo da radiš nešto iz inata i nešto što ne želiš, ja sam se inatila u tvojim godinama - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz inata sam rekla Kariću na koga me podseća Mensur da on čuje, iz inata sam gledala u osobu u koju nije trebalo da gledam... Ako su naši problemi nerešivi da bi mi bili zajedno, treba da raskinemo. Njemu smeta moje dranje, moj glas, smeta mu što sam gostoprimljiva prema jednoj osobi, za koju ne bi trebalo. Nije ista stvar kada Marko Miljković sedne pored mene i kada Iva sedne pored Mateje, njih dvoje su se muvali. Njemu je smetao i moj odnos sa Tomovićem. Ja hoću zdrav i normalan odnos - govorila je Tara.
Onda okej, ako si ti odlučila i on, onda je to okej. Kako on ne shvata da on ne može tebe da promeni? David mene voli sa svim mojim vrlinama i manama, kao i ja njega. Sačekaj nekoliko dana, okej, promenila si krevet i ja sam to radila, ako se budeš isto osećala i nakon tri dana, onda prekini - rekla je Koraćeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'