AKTUELNO

Kada je ušao u ''Zadrugu'', nije joj se javio.

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je publika postavila Marku Miljkoviću. Gledaoci su od ovog zadrugara želeli da čuju kako su tako brzo izašle iz "fioke" Miljana i Maja. Inače, kada je Marko ušao na imanje on se nije pozdravio sa ovim cimerkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nećemo fioke. Što se tiče Maje i Miljane, generalno, one su kod mene još uvek na distanci. Ne, ništa da se upuštam u neko druženje sa njih dve, a fioke nećemo ove godine, ove godine ćemo nešto drugo - pričao je Marko.
Dobro, ali dobar deo žurke si proveo sa Miljanom. Pušila je i tvoj tompus - rekao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam problem da progovorim par rečim sa njom, ali nećemo se upuštati u drugarstvo - dodao je Miljković.
Sve ovo što je on rekao je istina. Ja sa njim nisam ništa imala, osim što sam osetila neke emocije prema njemu. Kada je žena trudna, emocije su pojačane. On je bio i moj omiljeni. Onda sam u ''Zadruzi 2'' videla njegovo pravo lice, videla sam nešto što mi se nije dopalo. Volela bih da je on onaj Marko kog sam upoznala u "Zadruzi 1". Što se tiče tog stavljanja u fioku, mene ne može da stavi u fioku, jer ništa nije imao. Imali smo samo drugarstvo u "Zadruzi 1" - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro Miljana, ali ti se ponašaš kao da ti se dečko vratio - rekao je Milan Milošević ovoj ukućanki.
Dobro, ja sam njegovo kučence i ja trčim za njim. Sinoć sam ušla u govornicu da ispušim cigaretu, tu je bio Filip Đukić sa Pandom. Kada sam došla u toalet, tu je bio Marko. Ja nisam zlopamtilo. Ja kada nekog zavolim, ja tog čoveka idealizujem. Čim sam mogla trudna da mu perem veš, to ne bih radila nikome, da mu pravim palačinke... To znači da sam ja njega volela. To što je on zlopamtilo, ja sam stvarno tako videla njegovu i Luninu vezu. On je trebao da ceni moju iskrenost i da me privhati onakvu kakva jesam. Očigledno mi nikada nije bio prijatelj. Da li je zabranjeno da pobojšamo odnose? Ja želim da se družim sa njim, krivo mi je zbog konflikata koji su bili... Nisam radila ništa namerno. Volela sam ga, kao prijatelja. Mnogo brzo zaboravim loše stvari. Želim da provodim vreme sa njim - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja šta tu da dodajem. "Zadruga 2" je završena, ako sam tada imala konflikte i žučne rasprave tada, ne znači da ću imati sada. Ja sam stavila tačku na te stvari. Sinoć smo razmenili po koju rečenicu na žurki za Brendona i čarape. Bilo je šaljivo. On je sam rekao da imamo taj odnos na distanci. Ja prva neću ništa - rekla je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je dugotrajna zaljubljenost u Marka Miljkovića. Kada je izašao plakala je kao kiša. Marko je nju gledao kao prijatelja. Miljana, ne laži sebe - dodao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'