AKTUELNO

Svi smatraju da je njegovo ponašanje neprikladno.

Na narednom suđenju Mima Živković je optužila Mensura Ajdarpašića jer se osetila poniženom zbog toga što joj je zadrugar pljunuo u tanjir sa šlagom i taj isti tanjir joj zalepio u lice.

Tužilac i tuženi su izneli svoju uvodnu reč, a potom se oglasila i porota.

Foto: TV Pink Printscreen

Bez komentara sam. Niti me je povredio, niti me je ponizio. Sam sebe je ponizio. Nije smeo nikome da pljune u šlag - rekla je Mima.
Nameravao sam da taj šlag bude na nečijem licu sa moje leve strane. Nisam bio upoznat da su tanjiri zamenjeni. Meni je rađeno iza leđa. Nije to planirano da bude Mimi - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njih dvoje, porota je dala svoje viđenje i osudila je Mensura jer je pljunuo u šlag.

Mislim da je dovoljno bilo šlag na tanjiru i zalepiti to nekome u facu, ali postoje ljudi koji su odvratni. Malo im je bio šlag, pa još pljus ovo. Što nije otišao u kupatilo da se nas*re u šlag i to zalepi u facu? Ne znam više od čega možemo da se zarazimo. Samo nam je potrebna pljuvačka. Svako ko to uradi, prema mom mišljenju je kriv - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima je ovde samo kolateralna šteta. Ja sam taj koji je trebalo tu pljuvačku da primi. Ova ćelijska ameba je to uradila jer je dva puta već pre toga pokušala da to uradi. Đedović je zamenio tanjire, dobio je pljuvačku i zaslužio je to. Mislim da mu ne treba kazna, on je sam kriv što je takav - rekao je Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Veoma je ružno to pljuvanje, da je to meni neko uradio, ja bih mu se isp*šao po faci. To je veoma ružno - rekao je David.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mima Živković

'