AKTUELNO

Više ništa neće biti isto!

Zadrugari su tokom prethodnih dana pokazali koliko su neiskreni, a tome svedoče žestoke svađe i konflikti koje već mesecima ne mogu da reše... A sve to dokazali su i danas, tokom zadatka sa šlagom.

Zbog toga je Veliki šef poslao pismo u kojem je otkrio kako se oni zapravo ophode jedni prema drugima, a mnogi su počeli da strepe da će ovog popodneva biti raskrinkani.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, s obzirom na to da ste tokom prethodnih meseci za stolom uglavnom pokazivali neiskrenost, u većini slučajeva su vaši govori bili potpuno suprotni u odnosu na ono što ste govorili izdvojeni u grupe, na pitanjima novinara ste poznati po amnezijji, kod pitanja gledalaca su oni što gledaju izmislili ili loše razumeli ono što vas pitaju I tako u krug, odlučili smo da vam ponudimo drugačiji način da pokažete svoje iskreno mišljenje. Zadatak je bio prost, na svakom od vas je bilo da ustane I zalepi tanjir sa šlagom u lice jednoj osobi koja ga najviše nervira. U duhu Zadruge I zadrugara, I ovaj zadatak je neuspešno završen! Samo pojedinci su danas obavili zadatak onako kako je trebalo. Pre svega bili su iskreni i nisu se folirali pri odluci kome će zalepiti slag u facu, a osim toga su oni koji ih nerviraju zaista dobili slag u facu, a nisu ih mazili po kojom tačkicom šlaga na licu. Pitamo se zbog čega mislite da ste bolji i kvalitetniji ljudi ukoliko nekoga ko vas nervira jedva dodirnete tanjirom sa šlagom? Zbog čega se dešavalo da na primer neko zalepi slag u facu svom dobro prijatelju, iako svi znamo da postoje zadrugari koji ga zaista i iskreno nerviraju– da li je to foliranje ili šta to znači? Neki su naravno kao I uvek pokazali koliko su licemerni I koliko su neiskreni. Drugi su pokazali da nemaju hrabrosti da kažu oni što misle I tako dalje da ne nabrajamo sve. Vama ostavljamo komentare na ova dešavanja…. Moramo da pohvalimo nekolicinu zadrugara, koji su iskreno i samouvereno prišli zadrugaru koji ih najviše nervira i obavili zadatak onako kako treba, odnosno zalepili ceo tanjir sa šlagom u facu. Nakon čitanja ovog pisma ćete prokomentarisati današnja dešavanja prouzrokovana šlagom, odnosno govorićete o tome ko je po vama i danas pokazao da je neiskren i da se folira. Neophodno je da vas obavestimo da smo doneli odluku da Ivana Krunić bude kažnjena nedeljnim honorarom zbog toga što je odbila da učestvuje u zadatku. Odmah održite sastanak! - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'