AKTUELNO

Surovo iskrena u Rajskom vrtu!

Drvo mudrosti pozvalo je Anu Korać u Rajski vrt kako bi popričali o ljubavnoj poruci koju je dobila ispod jastuka na krevetu u kom spava sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem.

Na samom početku razgovora Koraćeva je do detalja opisala situaciju sa ceduljicom, koju je zatekla ispod jastuka.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da uzmem nešto od šminke, kada vidim porukicu: "Čekam te kod radionice", sa sve smajlijem. Mislila sam da je Matora u pitanju. Davidu sam prišla i pokazala porukicu i poslala ga do radionice. Posle sam tražila Matoru, nije je bilo. Završila se emisija, zaboravila sam da je pitam. Posle sam otišla kod nje do hotela da je pitam za poruku, ona je tvrdila da mi nije ona napisala, obe smo bile šokirane. Možda je neko dobio zadatak. Setila sam se da sam nakon mog ulaska tražila jabuke, posle sam zavukla ruku u svoj garderober i našla dve jabuke. Pomislila sam da li je moguće da me neko muva preko jabuka, Bože svašta - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što joj je Drvo otkrilo da niko od zadrugara nema tajni zadatak, Koraćeva je bila šokirana.

Ja sam bila ubeđena da neko ima tajni zadatak, pogotovo što sam ja zauzeta. Onda sam pomislila da je nekome ta poruka ispala na moj krevet. Niko mi ne pada na pamet. Juče sam pitala Janjuša i shvatila da nije on. Možda je Bora, moram da tumačim po rukopisu - objasnila je Koraćeva.

Na samom kraju, Ana je tvrdila da David zna za sva dešavanja, a potom priznala kako će David odreagovati.

Menjaće boje kada bude saznao da niko nema tajni zadatak. Kada je juče saznao da nije Matora, nije mu bilo dobro. Mi smo bili sigurni da je neko na zadatku. Jao, sada kada mu budem rekla da nije zadatak, postaće zelen. Taj neko je ozbiljno hrabar, baš mi je čudno - govorila je Ana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'