AKTUELNO

Zbog ovoga je izazvao gnev kod svojih cimera.

Ermina Pašović je naredna zadrugarka koja je stala za govornicu, te je kroz nekoliko rečenica pokušala da dočara ukućanima da priča o Jeleni Pešić, ali malo ko je ovo uspeo da prepozna.

Ta osoba ovde predstavalja sigurnost, ali mislim da je nema. Predstavlja da ima stav, a u stvari ga nema. Meni je ova osoba draga. Moralna jeste, ali je veoma nesigurna i veoma lako može da me dovede do ludila - rekla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je ovde draga osoba Gagi. Ne znam o čemu oni pričaju, ali mislim da on može da je dovede do ludila - rekla je Ana Korać.
Možda Matriks. Ne mogu da odovaram na ovo - rekao je Bora Santana.
Zbog ovog dečka sa palmom na glavi još 500 dinara - rekao je voditelj Dragan Marinković Maca, a zbog ovoga je Santana poludeo, te je počeo da urla.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću i ja da smanjim budžet. Dok ne budete na nuli, ja ću ovako. Majmuni jedni, sad ću da vas patosiram! Treba da gladujete da jedete šećer. Sad ćete biti kažnjeni sa još po 500 dinara. Ja mogu da idem do nule. Mićo, ako imaš m*da, 'ajmo do nule. Zbog vas koji niste na sastancima bili smo kažnjeni mnogo puta - komentarisao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bora Santana

#Ermina Pašović

'