AKTUELNO

Čolić nije želeo da drži stranu ni Šopićeve, a ni Janjuša.

Tokom jutra Lazar Čolić Zola se osamio sa Ivanom Šopić, te joj priznao da priželjkuje da mu najbliži pošalju hranu i piće kako bi počastio svoje cimere povodom rođendana.

Ja sam rekao mami pred ulazak da mi ne šalje ništa za rođendan. Sad, ja sam bio kod mnogo ljudi ovde, sad mi je fukarski da ja ne pravim. Značilo bi mi kada bih pročitao neku čestitku, to mi bi dalo vetar u leđa. Strogo sam naglasio da se Bosa ne muči ni oko čega. Video sam u stvarima koje mi je poslala da mi sve nije novo. Sigurno nije u situaciji da mi pošalje novu garderobu. Ona za Novu godinu nije htela da dođe jer nije mogla da pruži Miljani ruku, ja je razumem što nije mogla da dođe, bilo bi previše - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, njih dvoje su se dotakli i veoma zamršenog odnosa Šopićeve sa Markom Janjuševićem Janjušem. Tom prilikom je Čolić posavetovao Ivanu da oboje treba da spuste loptu.

Ja kažem ono što mislim, ne bih da vas napušavam za stolom. Ja sam i njegov i tvoj prijatelj. Ja kažem da ja tako mislim - pričao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ispao realan, ne prema meni, nego prema sebi - dodala je Šopićeva.
Ti si neko ko nije od kamena, a nije ni on. On razmišlja o svemu. Ružno je da se svađate, da jedno drugo peckate, da ti njemu kažeš da mu smrdi duša - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

On prema meni nije ispao prijatelj. Nije smeo da dozvoli da se ja osećam kao budala. Ja sam uradila ovo i na svoju i na njegovu štetu. Ja sam želela da on samo bude iskren, da ne pravi budalu ni od mene, ni od sebe - pričala je Šopićeva.
Najgore što vi sada jedno drugome ne možete da kažete da ćete da budete u korektnim odnosima, da sednete da popijete kafu. Problem je što je on u radiju izgovorio ono što je izgovorio, a ti si ga dovela svojim postupcima do tog stadijuma - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Šopić

#Lazar Čolić Zola

'