AKTUELNO

Ukoliko ga još jednom uvredi njih dvoje će raskinuti.

Ivana Krunić i Bane Čolak su tokom noći ušli u žestok verbalni okršaj i to zbog toga jer pevačica ima korektan odnos sa zadrugarima sa kojima Čolak nije dobar. Osim toga, Užičanin je prekorio Ivanu što ga je kako on navodi, išutirala pred celom sobom, želeći da napusti zajednički krevet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da neću da se menjam zbog Ivane Krunić, neću da se menjam zbog mame, a kamoli zbog Ivane Krunić, u tom smislu sam rekao. I ti meni da odlaziš iz kreveta. Šta ako se posvađamo u stanu i ti ćeš meni da se pokupiš i odeš. Ja živim miran život, ja neću dramu, da mi ti povlačiš kočnice. Kažeš nešto pred svima i pokupiš posteljinu. Idi jedi g*vna. možda za to i služiš. Ti mene pred sobom punom ljudi mrškaš, to možeš na livadi sa ovcama. Ne možeš tako da se ponašaš, sada ću ti preći preko ovoga - pričao je Bane.
Pusti me, idi slobodno. Ti si budala. Svi mi kažu da se sklonim od tebe. Džukelo jedna - pričala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana i Bane su se rastali na nekoliko trenutaka, a potom nastavili svoju svađu prilikom čega je Čolak istakao da ukoliko ga Krunićeva još jednom uvredi da će okončati ovu vezu.

Je l' ti želiš da ja odem od tebe? Ja sam dao svoj maksimum da mi budemo zajedno. Ja sam pretrpeo mnogo toga zbog tebe. Je l' želiš da ja odem od tebe zauvek? Ako ti misliš da sam ja ovo zaslužio kod tebe, onda treba da se rastanemo. Nije lepo da me mrškaš. Ovo je poslednji put da ti pređem preko ovih uvreda - rekao je Bane besno.
Je l' ja nisam vredna da ti prekineš kontakt? Ukoliko ne možeš da prekineš kontakt sa nekim ko me ne poštuje, ti me ostavi - pričala je Ivana.
Isto to i ja mislim, ako se ovo ponovi raskidamo - dodala je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi napolju nećemo biti ni tri dana zajedno. Ako mi se napolju budeš k*rčila, ako si napolju navikla da mrškaš ljude, to sa mnom srce ne može. Ja nisam p*čkopaćenik, koji ne može da nađe devojku. Ja tebi neću da ćutim. Tad će sigurno biti kraj - rekao je Bane besno, a onda zalupio vratima i otišao od Ivane.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'