AKTUELNO

Zadrugarka smatra da je Ivana kriva što se Janjuš distancirao od nje.

Jelena Pešić je bila poslednja sagovornica voditelja Milana Miloševića za ovu noć. Zadrugarka je najpre prokomentarisala ulazak novog zadrugara Marka Miljkovića, a potom i sukob sa Draganom Mitar.

Drago mi je što je Marko ušao, Gagi ga je prizvao. Marko je dobar momak. Marko lepo izgleda, ali nisam razmišljala o njemu u tom nekom ljubavnom smislu. Ja nisam ispratila odnos Dragane i Marka. Ja sam imala konflikt sa Draganom, ja njoj pružiti ruku neću. Ona nema šta da mi kaže, pa mi je uputila neke uvrede, nazvala me ja "narkomankom", ali sam rekla da ćemo to na sudu - započela je Jelena, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Draganom sam se tek juče posvađala. Smatrala sam da je Dragana dobar čovek. Meni Edo prija kao čovek, kao drug, kada je on zaplakao kad su bila pitanja novinara, ja sam prokomentarisala kako je njima mnogo teško. Mislim da Dragana u celoj toj priči mnogo greši. Njoj ništa nije sveto - rekla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena smatra da je Ivana Šopić zapravo kriva što su se ona i Marko Janjušević Janjuš distancirali.

Janjuš i ja smo se distanicirali od trenutka kada se Ivana zaljubila u njega. Ja smatram da se Ivana baš zaljubila u Janjuša, nekoliko puta sam čula da je ona vikala njemu zašto sluša mene. Mislim da ga je ona distancirala od mene. Mislim da ju je Janjuš izdvajao od svih devojaka. Mislim da devojke na pogrešan način razumeju to Janjuševo ophođenje prema njima - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Marko Janjušević Janjuš

'